Meatloaf French Bread Pizza

Meatloaf French Bread Pizza är ett gott och enkelt sätt att använda kvarvarande köttfärs. Ingen kommer att märka att det salta köttet i denna pizza är köttfärs från tisdag! Du kan också använda meatloaf för att göra en vanlig pizza med en premade skorpe.

Du kan toppa denna köttfärs med mer pizza pålägg om du vill. Lägg till lite pepperoni på toppen, eller för en kryddig kick, blanda några hackade gröna chili i pizza såsen. Använd andra typer av paprika, tillsätt lite vitlök, eller släpp ut löken. Det fina med matlagningsrecept som det här är att du kan ändra dem utan att misslyckas. Detta recept är tolerant.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 400 grader F. Häll ut de franska brödskivorna och lämna ca 1/2 "skal. Frysta det borttagna brödet för brödsmulor.

2. Borsta de ihåliga bröden med olivolja och lägg på ett kakan med sidor. Baka i 5 minuter tills bara brödet börjar börja toast. Ta bort från ugnen och lägg åt sidan.

3. Smält smöret i en stor kastrull över medelvärme. Tillsätt lök och paprika; koka 4 minuter.

Lägg till svampen; koka 4 till 5 minuter längre. Lägg till köttfärgen rör försiktigt och värma igenom.

4. Sprid pizza såsen över de rostade brödhalvorna. Häll köttfärsblandningen på brödet och strö med ost. Baka i 5 till 9 minuter tills bröd är skarpt, pizza är hett och osten smälts och börjar bara brinna. Skär i skivor och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 633
Totalt fett 48 g
Mättat fett 26 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 128 mg
Natrium 770 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 3 g
Protein 35 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)