Leprechaun Gold Candy Recept

Leprechaun Gold Candies är förtjusande små krukor av guld, perfekt som en St Patrick's Day dessert. De är gjorda med bara 3 ingredienser, och de är så snabba och lätta att göra, även barnen kan hjälpa till med dem!

Dessa är så söta att du kan betjäna dem själva, men jag tror att de verkligen lyser när de används som cupcake eller kakadoppare. Du kan dekorera dina efterrätter med regnbågslakor eller sura bälten och lägg en av dessa grytor i slutet av varje godis regnbåge!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Unwrap alla Rolos. Placera guldsprinklarna i en liten skål.
  2. Blanda frostningen med tillräckligt gult matfärg för att ge den en djup guldfärg. Överför guldfärgen i en rörpåse utrustad med en rund spets ca 1/4 tum bred. Alternativt kan du placera den i en papperskegle eller en plastpåse med ett hål som skärs i hörnet.
  3. Rör en liten virvla av frosting på toppen av ett Rolo-godis, tryck sedan på den frostskyddade toppen i skålen med guldstänk. Vänd det runt ett par gånger för att se till att hela toppen är täckt.
  1. Upprepa med återstående frost och godis tills alla är dekorerade. Dessa minikrukor av Leprechaun Gold kan serveras på egen hand, eller användas för att dekorera St Patrick's Day-kakor eller muffins. De kan göras upp till en vecka i förväg, men var försiktig med att lagra dem, eftersom frostningen lätt kan krossas om de staplas upp på varandra.