Holiday Cranberry-Orange Crunch

Cranberry Crunch är en underbar bar kaka som kan serveras när som helst på året. Du har ett val. Du kan göra tranbärsrelishen som går i denna kaka från nedanstående recept eller du kan använda butiksköpta Jellied eller Whole Berry Cranberry Sauce. Vi föredrar att göra hela kakan helt från hemlagade ingredienser, men om jag är typ av tid ... Vi kommer inte berätta om du inte kommer att berätta.

Förvara eventuellt vänster tranbärsrelish i kylskåpet. Förvara kvarvarande Cranberry Crunch Bars i en lufttät behållare. Det är inte nödvändigt att kyla dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

Tidigt på dagen skära ospeglade apelsiner i kvartaler. Ta bort frön. Sätt apelsiner och tranbär i matberedare. Lägg till socker under bearbetningen. Placera i kylskåpet tills en timme innan du planerar att göra denna barkaka.

Förvärm ugnen till 350 grader F. Smörj en 8-tums stekpanna. Blanda i havre, mjöl och brunt socker i en skål. Skär i smöret tills det är fint och smuligt. Placera hälften av denna blandning i den färdiga panelen.

Torka försiktigt med bottenskorpan med 1 kopp * Tranbärsrätter **. Tillsätt tranbärskiktet med den återstående smulblandningen. Baka den här tranbärkrisen i 45 minuter. Servera denna läckra behandla varm toppad med glass. Dessa kakor smakar också bra precis som de är och rumstemperatur. Detta recept gör 9 portioner.

* Kyl resten av relishen för en annan användning eller äta precis som det är. Yum!

** Om din tranbärsrelish verkar alltför våt, töm den innan du lägger den på skorpan.

Fler desserter gjorda med Cranberry Relish


Fruited French Toast
Denna franska Toast är de snälla som sätts ihop natten före och bakades nästa morgon.
Tranbär Relish Yoghurt
Detta recept är så enkelt som det låter.
Tranbär-Orange Bröd

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 476
Totalt fett 13 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 51 mg
Natrium 187 mg
kolhydrater 79 g
Kostfiber 3 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)