Grillad ost med rödpeppargelé och stekt kyckling

Crispy stekt kyckling, vibrerande rödpepparjelly, rik och krämig asiago och gräddeost och pop-värdig koriander tillsammans för att göra denna grillade ost extra fantastisk!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att smörja gräddeost på en skiva av landet vitt bröd. Lägg till hackade stekt kycklinganbud och tillsätt den röda paprikellygelen jämnt på toppen. Lägg till de två skivorna Asiago och resten av brödskivan. Smör på utsidan av smörgås och lägg åt sidan.
  2. Om du använder en non-stick-pan - Placera den smörgade smörgåsen i pannan och vrid värmen till medium. Koka i några minuter på ena sidan tills brödet är gyllene och krispiga och det nedre lagret av ost har börjat mjukna och smälta. Vrid försiktigt smörgåsen och upprepa tills den andra sidan är lika guldbrun och osten har smält helt.
  1. Om du använder en paninipress - vilket är den enklaste och snabbaste metoden - Vrid värmen till medelhög och sätt in smörgåssmörgåsen. Låt det laga mat i några minuter tills all ost har smält och toppen och botten av Sandwichen är krispig och guldbrun.
  2. När smörgåsen är färdiglagd, låt den vila en minut innan du serverar så osten kan koagulera och kommer inte att ota ut när du skär den.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 3580
Totalt fett 225 g
Mättat fett 88 g
Omättat fett 78 g
Kolesterol 1 086 mg
Natrium 1,602 mg
kolhydrater 36 g
Kostfiber 4 g
Protein 336 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)