Gingerbread House Grundläggande instruktioner och tips

Planering är nyckeln till att göra ett pepparkakshus

Ingenting gör ett mer imponerande centerpiece under semestern än ett hemlagat pepparkakshus, och de är inte lika svåra att göra som de kan visas. Det är också ett bra sätt att få dina barn involverade i festivalen. Du kan lägga den grundläggande ramstrukturen tillsammans och se till att barnen har en boll att dekorera med sina favoritkaker.

Gingerbread House Instruktioner

Byggandet av ditt pepparkakshus följer noggrant byggnadskoncepten i ett riktigt hus.

Korrekt planering är nödvändig. Du kan göra pepparkakan i förväg, se till att du låter den ordentligt svalna i ett torrt område innan du sitter säkert för att lagra. Var noga med att ge gott om tid att sätta bitarna ihop.

Recepten kan användas för inte bara ett pepparkakshus med glasyr men även pepparkakor. Här är några enkla tips:

• Klipp de grundläggande strukturmallarna till ditt hus från skylt och testa först genom att tappa bitarna ihop. Om det kommer att stå som gjort av affischtavla, så är det troligt att det är strukturellt säkert för ditt pepparkakshus.

• Begränsa dig inte till ett vanligt boxhus. Du kan göra nästan vilken form som helst, från igloo till viktoriansk till bondgård. Eller använd en loaf mögel i form av ett hus för att eliminera byggnadsstegen.

• Förbered en bas för ditt hus. Använd en bit av plywood belagd med folie, en stor tallrik eller bakplåt. Du kommer att vilja kunna flytta hela strukturen enkelt.

Du kan använda ett blad pepparkaka på toppen av basen om du vill, men det är inte nödvändigt.

• Tänk på att dimensionerna i ditt pepparkakshus kommer att begränsas till storleken på ett 12-tums 15-tums bakplåt och klippa dina mallar i enlighet med detta.

• Maximal tjocklek för deg bör vara 3/8-tums.

För hus större än 6 tums kvadrat, använd 1/4 tum tjocklek och för mindre hus, använd 1/8-tums. Viktbärande väggar bör bara vara lite tjockare.

• Om du vill att väggarna täcks av isbildning, kan du behöva tona glasyren med några droppar vatten och sprida sedan försiktigt på sidorna före montering. Låt sitta för tärningen att torka.

• När du monterar, applicera "lim" -isningen med en konditoriväska och låt sitta i 30 minuter för att ställa in innan du sätter ihop. Detta kommer att hjälpa bitarna klara sig bättre, vilket resulterar i en mer stabil struktur.

• Vid montering applicera en generös (men inte droppande) mängd islim till ena sidan av fogen. Tryck un-iced bit till iskanten och håll kort till iset sätter. Om du vill ha mer stabilitet, kan du även klä ihop väggarna till basen.

• Använd en konditoriväska med olika dekorationsspetsar eller en kniv för isbildning. Du kan enkelt fylla i luckor och smidiga byggfel med isbildning och godisdekorationer. Torka av fläckar eller droppar med en ren, fuktig pappershandduk.

• För att applicera godisdekorationer, tappa en liten mängd glasyr på undersidan av godiset och håll den på plats tills den är inställd.

• Du kan använda degskrot för att rulla ut extra dekorativa utklipp som ska appliceras med islim.

Dessa utskärningar kan imponeras med mönster innan du bakar.

• Om du inte har tid att göra bakningen kan du använda kartong- eller grahamkakor och visa fortfarande dina dekorativa färdigheter .

Mer om Gingerbread Houses

Gingerbread House Storage och Decoration
Gingerbread House Recept