De bästa Buckeyes du någonsin smakar

Buckeyes är ett klassiskt godis som alla älskar! Dessa jordnötssmörbollar doppas i choklad så att de liknar buckeyes. De är lätta att göra och är alltid en folkmassan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en blandningsskål kombineras det mjukade smöret, jordnötssmör, pulveriserat socker, vanilj och salt.
  2. Blanda på medium hastighet i 1-2 minuter tills den är mycket jämn och väl kombinerad. Smak och justera sockret och saltet efter smak.
  3. Rulla godisen i små bollar ca 1 tum i diameter och placera dem på en bakplåt kantad med pergament eller vaxat papper. Chill i minst 30 minuter, tills fast.
  4. När du är fast smälter du chokladglassbeläggningen i en mikrovågssäker skål, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning.
  1. Stick en tandpetare fast i en jordnötssmörkula och doppa den delvis i chokladet, se till att du lämnar en cirkel ovanpå det godis som du har lossat. Om tandpetningen inte tycks hålla godiset bra, använd en gaffel under bollen för att öka stabiliteten medan du doppar den.
  2. Placera det doppade godiset på bakplåten och upprepa med de återstående bollarna tills de är alla doppade i choklad. Om de blir för mjuka för att doppa med en tandpetare, kyla brickan kort för att fixa dem igen.
  3. När alla Buckeyes är doppade, kyl i brickan för att ställa in choklad. Använd ditt finger för att försiktigt släta över hålen i kakorna, om så önskas. Förvara dem i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till två veckor. För bästa smak och konsistens, låt dem sitta vid rumstemperatur i 10-15 minuter före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 189
Totalt fett 10 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 14 mg
Natrium 81 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 2 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)