Candy Corn Peanut Butter Bars

Candy Corn Peanut Butter Bars är ett fantastiskt recept. Bara 3 ingredienser - godis, jordnötssmör och choklad - kombineras för att producera små godisstänger med den smutsiga texturen och djärva jordnötssmörsmaken på en Butterfingers bar! Det är rent magiskt, och det är ett bra sätt att använda upp kvarvarande godis majs efter Halloween.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Lina en 8x8 panna med folie och spray folien med nonstick matlagningsspray . Placera godis majs i en stor mikrovågssäker skål.

2. Mikronisera godismarken i en minut, rör sedan om det börjar smälta. Fortsätt mikrovågsugnen majsen i 30 sekunder, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning. Koka godis majs tills den är helt smält och slät, men var försiktig med att överhettas och orsaka att den stivas upp.

3. Tillsätt jordnötssmöret till smält godis majs och rör om det tills det är helt införlivat. Om du har problem med att kombinera dem, mikrovågsugn godiset kort (i 10-15 sekunder i taget) tills det är tillräckligt varmt för att enkelt blandas.

4. Skrapa godiset ut i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Medan det fortfarande är varmt, använd en kniv eller pizza cutter för att göra det i små barer, 1 tum över och 4 inches lång. Du bör få cirka 16 små staplar från ett parti, men du kan alltid göra dem större eller mindre efter behov. Låt godiset svalna helt.

5. När du är snäll, bryt eller skära av staplarna ifrån varandra längs de markerade linjerna. Smält godisbeläggningen i en mikrovågssäker skål, omrör ofta tills den smälts och släpper.

6. Använd gafflar eller doppverktyg för att dyka upp staplarna helt i beläggningen. När en bar har blivit doppad, håll den över skålen för att låta överskottet droppa tillbaka ner i skålen. Placera en doppad bar på ett pergamentfodrat bakplåt, och upprepa tills alla staplarna är doppade. Låt dem ställa fullständigt vid rumstemperatur eller i kylskåpet innan de serveras.

7. När de serveras vid rumstemperatur har stavarna en liten tuggning, men när de är kylda är de helt krispiga och krispiga. Förvara Candy Corn Peanut Butter Bars i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en månad.

Kolla in dessa Fall recept:

Klicka här för att se alla Halloween godisrecept!

Klicka här för att se alla Candy Corn Recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 294
Totalt fett 22 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 2 mg
Natrium 332 mg
kolhydrater 19 g
Kostfiber 5 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)