De 7 bästa tekannorna att köpa i 2018

Njut av en varm brygga i ditt eget hem

En stor tekanna är en viktig del för teälskare. Vissa hushåll kommer att använda det varje dag för att smutta på deras favoritbrygga medan andra bara delar för gästerna. Tekanna är gjorda av många olika material med de mest populära, inklusive keramik, porslin och glas. Porslin anses ofta mer formellt, medan keramik är lite mer avslappnad och rustik. Glaspottar är mer av ett modernt designstycke som är slitstarka mot heta vätskor, men kan vara smidigare för hantering än keramik och porslin.

Allt som inte lika populärt som ovanstående tre, gjutjärn och stengods är två typer av tekannor som vissa tekonsumenter föredrar. Gjutjärnspannor härstammar från Japan och idag finns det från enkla att utveckla mönster. Dessa tekannor uppskattas för deras förmåga att hålla te heta under långa längder. Stengods avfyras från en högre temperatur som gör att den kan vara hållbar. Modernt stengods kan hittas blyfritt och är lätt att ta hand om, kan torkas rent eller placeras i diskmaskinen.

Med te som en av världens mest kända drycker är den perfekta tekannan avgörande för en teälskare. Den bästa tekannan passar din estetiska, budget och viktigast av allt ditt hem. Här är våra val: