Brisket Hash och ägg

Detta är ett enkelt och gott sätt att njuta av överbliven grillbrisket. Den bästa delen om denna hash är att den inte behöver vara en frukost med brunchobjekt, men kan serveras till middag. En snabb, lätt, köttfärsbehandla.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Värm olivolja i en stor stekpanna. Koka lök över medium värme i 3 minuter, tills genomskinligt. Tillsätt vitlök och tärad rödpeppar. Koka i 1 minut. Tillsätt potatis och koka i 15 minuter, flippa med en platt spatel varje par minuter så alla ingredienser bruna jämnt.

2. Tärning eller strimla brisket i små bitar. Ta bort allt överskott av fett från köttet och lägg till pannan med potatis, vitlök och paprika.

Smaka med salt och svartpeppar och koka i ytterligare 5-7 minuter tills nötköttet har brunat och potatis är ömt. Ta bort från värme och håll varm.

3. Koka ägg till preferens, även om jag rekommenderar över lätt eller över medium för detta recept. Men krypterade, pocherade eller bra gjort ägg fungerar också bra. Dubbel mängden ägg som krävs i receptet om du vill servera 2 ägg per person.

4. Om du vill lägga till grillsås, varma den i en mikrovågsugn i 30 sekunder till 1 minut och rör om.

5. Till platta, lägg till 4-5 lika stora delar av har på plattan, sked på önskad mängd grillsås och topp med kokta ägg och servera.