Bourbon-Dijon Rib Eye med ört smör

Dessa rib eye steaks marineras i en läcker bourbon-dijon-blandning, grillad och toppad med ett smaksatt örtblandat smör. Detta recept tar biff till en helt ny nivå.

Vad du behöver

Hur man gör det

Att förbereda blandat smör. Kombinera mjukad (inte smält) rumstemperatur smör med örter, salt och vitlökspulver. Skrupa på en stor bit plastplast. Form i en logform, rulla plast som bildar ett rör. Vrid ändarna av plast och tucka under. Placera i kylskåp i 2-3 timmar innan du använder.

Kombinera marinade ingredienser i en liten blandning båge. Öppna två återförslutningsbara plastpåse och placera 2 biffar i vardera.

Dela marinaden och häll halv i en påse och den återstående blandningen i en annan. Släpp ut luft från påsar, tätning och sätt i kylskåp i 2-6 timmar.

Förvärm grillen för medelhög värme. Ta bort biffar från väskan och kassera marinade. Placera på grillen och laga i 6-8 minuter per sida, eller tills biffar har nått önskad doneness. När du har kokat, ta av från grillen och lägg på varje ryggöga med en 1/2 tums skiva örtsmör. Servera omedelbart med dina favoritsidor.