Weird Dreams Come True: Cheeseburger Pop Tarts

Morgon, middag eller sen natt-det är ingen felaktig tid för en cheeseburger poptart. Denna härliga bakverk är fylld med kryddad nötkött, blandad med strimlad Colby-Jack och grillad till en skarp-ute, ångande-inne i perfektion. Servera med ketchup för doppning, och gör det till en komplett måltid med en sida av tots .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg i olja och nötkött i en stekpanna över medelvärme. Med en träsked, rör om och om och bryt upp nötkött i små smulor.

  2. När köttet är brunt tillsätt salt, lök och vitlök och blanda väl.

  3. Efter en minut eller två, tillsätt Worcestershire sås och strimlad ost, och rör om tills kombinerad och osten smältes. Ta bort cheeseburgerblandningen från värme och lägg åt sidan.

  4. Arbeta snabbt med kyld deg, rulla ut en beredd pizza skorpe. Klipp i 6 rutor.

  1. Placera en skiva amerikansk ost på tre av rutorna. Tillsätt varje ostskiva med ⅓ kopp osteburgerblandning, sprida den lite ut. Placera söt njutning ovanpå köttblandningen, täck sedan med ytterligare en bit amerikansk ost.

  2. Pensla äggtvätt på degenes kanter, lägg sedan över med de återstående beredda pizzadegenkorgarna. Använd en gaffel för att täta kanterna och trimma om så mycket som möjligt.

  3. Koka på en gryta över medium värme i 5 minuter per sida, eller tills degen kokas igenom.
  4. Servera med tater tots och ketchup.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 953
Totalt fett 70 g
Mättat fett 37 g
Omättat fett 22 g
Kolesterol 300 mg
Natrium 1 572 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 72 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)