Weber Spirit SP-320 Gas Grill

Poängen

Köp direkt

Med ett listpris på $ 699USD, har "premium" Weber Spirit SP-320 en huva och dörr av rostfritt stål, men det som gör det högt är rostfritt stålstativ. Medan dessa ser blankt ut när de är nya, erbjuder de inte riktigt en riktig förbättring av grillen. Fastbyggd, men med lågkvalitativt rostfritt stål, är Anden lågprisgasledningen från Weber.

Denna modell är en grundläggande 3-brännargrill med standard Weber-funktioner, inklusive en propangas och sidbrännare.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Köp direkt

Guide Review - Weber Spirit SP-320 Gas Grill

Detta är premiumversionen av Weber Spirit Grill-linjen. Andelsgrillarna är designade av Weber för att vara ett billigare alternativ till Genesis Grills.

För att uppnå detta mål gjorde Weber andningsgrillarna mindre och producerade dem i Kina. Medan Spirit Grills har mycket av funktionerna i Genesis versionerna, är de en enklare grill. Vad som gör den här modellen "premium" är rostfritt stål stång matlagor. Inte riktigt en förbättring jämfört med de vanliga porslinsbelagda gjutjärnslisterna, men det kan vara en fråga om valet.

Detta är en grundläggande 3-brännare gasgrill med en 12 000 BTU-sidbrännare. De tre brännarna producerar 32 000 BTU under 424 kvadrattum. Webers effektiva design innebär att grillen kan värmas upp snabbt och till höga temperaturer även om strömmen är lite låg. Denna grillar andra funktioner är, väl, rostfritt stål. Där andra grillar i spritlinjen har svarta emaljerade kroppar, är den här belagd i rostfritt stål.

Jag vet att rostfritt stål är ganska även om det är en lägre klass. Frågan jag har med denna grill är prissättningen. För $ 50USD mindre kan du få Anden E-320 som ger dig allting som denna grill har, utan rostfritt. Om du vill ha en Weber och inte har råd med Genesis (som börjar runt $ 150USD mer än den här modellen), föreslår jag inte att köpa denna grill. Titta istället på Anden E-320 eller E-310 (som inte har en sidbrännare).

Köp direkt