Weber Spirit E-310 Gas Grill: En recension

Spirit II E-310 Gas Grill är en rymlig gasgrill som levereras med grillplats, bekväma sidobord för servering av brickor och verktygshooks för att hänga matlagningsredskapen på. Med slitstarka väderhjul, en iGrill3-färdig termometer och tillbehör som en grill, grillsten och grillkåpa, möter denna gasgrill de många behoven hos grillentusiaster.

I nästan 30 år har Weber gjort några av de bästa och väl respekterade gasgrillarna i sina prisklasser.

Carving ut utrymmet mellan hårdvaruaffären fyndgrillar och high-end apparat butiksenheter, Weber har varit bekväm i sitt utrymme. När Weber återinförde sin andesgräns för att bredda sin marknadsandel 2013, grillade omstruktureras för att anpassa dem till varumärkets tillbehör och Genesis grillar.

En översyn av Weber Spirit E-310 Gas Grill

Anden E-310 är hjärtat i denna linje. Större och mångsidigare än 2-brännarsversionerna - och utan de onödiga rostfria kroppsdelarna i S-serien eller den potentiellt onödiga sidobrännaren på E-320-det här är den grundläggande grillen som Anden representerar. 3-brännaren har tillräckligt med matlagning för att rymma de flesta familjer. Det innehåller också ett porslinbelagd gjutjärnspanna som är tillräckligt tungt för att skapa grillmärken och en grundläggande uppsättning Weber-tillbehör (som en tankmätare som hjälper till att hindra dig från att springa ur gas).

Den stora frågan om denna gasgrill är huruvida det är värt priset. På runt $ 600 USD finns det ett antal grillar som är billigare. Liksom dessa grillar tillverkas denna i Kina och använder lågkvalitativt rostfritt stål till dess brännare och andra komponenter. Om det tas om hand och används ofta, är investeringen värt det.

Så här byter du batteriet

Efter ett tag kan din grill behöva ett nytt byte batteri. Hur som helst kan gasgrillar dra nytta av nya delar. För att ersätta batteriet, hitta rätt ersättnings antennsats till 310-modellen. De flesta av dessa har en frontmonterad kontrollpanel som är utformad för att ge en säker och enkel start för din grill. Produkten innehåller en tryckknappständare, elektroder, brickor och ledningar. Med en skruvmejsel kan du enkelt installera säkerhetsskyddet utan att använda matchningar.

För-och nackdelar

Den grundläggande 3-brännaren Spirit Gas Grill från Weber är ett bra alternativ för dem som vill ha en cookout, och den kan köpas direkt från Amazon. I jämförelse med liknande grillar är den här bättre byggd och dess garanti och support är överlägsen. Sammantaget är den största fördelen att det är en välbyggd grill. De enda nackdelarna är att det innehåller lägre kvaliteter av rostfritt stål och är ganska grundläggande för priset.

Granska de många funktionerna i Spirit Gas Grill: