Spenatfylld nötköttfilé

Nötköttfilé är säkert smakfullt, men kan vara ganska mildt beroende på hur det är berett. Emellertid är detta fyllda recept inte bara läckert och läckert, det hjälper till att ta fram köttets naturliga kött. Om du inte är ett fan av russin, använd torkade tranbär, torkade fikon, vinbär eller helt enkelt utelämna.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Värm olivolja i en såspanna. Tillsätt vitlök och sauté tills det börjar brinna. Lägg till spenat. Kasta spenat i den heta pannan i ca 2 minuter eller tills det är vitt och mjukat. Överför spenat till en skål. Kasta med smulad bacon, russin och dill. Låt svalna.

2. Ta bifffilén rost och skär med en kniv en hel hela vägen genom mitten. Försök att expandera hela så mycket som möjligt.

Stacker spenat och baconblandning i hela. Slå steken med köksgarn för att göra en tätt packad stek. Pensla ut ur kött med olivolja och salt och peppar alla sidor av magerhöna.

3. Förvärm grillen. Sear roast över hög, direkt värme tills brunad på utsidan (cirka 15 minuter). Flytta till indirekt värme och fortsätt att laga mat i 20 till 30 minuter eller tills det är klart. Leta efter en intern temperatur på ca 135 grader F för medium sällsynt eller 150 grader F 160 grader C för medium.

4. När du har kokat, ta av den från grillen och lägg den på en bra skärbräda. Tält grillat med aluminiumfolie och låt vila i 10 minuter. Ta bort sträng, hugga och tjäna med dina favoritsidor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 590
Totalt fett 30 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 212 mg
Natrium 996 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 71 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)