Nexgrill 5-brännare propangas Grill med sidobrännare Modell nr 720-0888

Säljarens webbplats

Om fyra brännare är bra, varför är inte fem brännare bättre? Sanningen är att vid denna prispunkt (runt $ 200USD) desto enklare är grillen bättre och detta erbjudande och Home Depot från Nexgrill är uppriktigt för stort och för komplicerat för att vara allt annat än en kortfristig gasgrill. Med 480 kvadrattum porslinbelagda gjutjärnspannor, sex brännare (räknar sidobrännaren) och många knoppar, men väger bara 77 pund, det här är mycket tunn metall och snabbkorrosion.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Expertrecension

Golvet i någon större maskinvaruhandlare behöver varje år täckas med ett brett utbud av grillar. Det sortimentet är både i pris och i kapacitet. Home Depot är en mästare i att sprida prispunkterna och erbjuder massor av unika egenskaper. Denna gasgrill från Nexgrill är $ 200USD-grillen för året (2015) och ser imponerande ut som alla knappar på framsidan.

Sanningen är att den här grillen skulle göra lika bra med fyra 12 000 BTU-brännare, men att utjämna värmen lite och göra den mer säljs har den fem 10 000 BTU-brännare. Tanken bakom allt detta tänkande är att nästan hälften av de människor som går ut ur ett hemdepot med en gasgrill inte åkte dit för avsikt att köpa en.

Det är den här typen av impulsivt tänkande som säljer grillar som den här.

I slutändan är det vikten som berättar om kvaliteten på denna grill. Det finns två, relativt tunga porslinbelagda gjutjärnspannor här med fem brännare, knoppar, ventiler och en mängd rör och ledningar, för att inte tala om den metall som måste göra upp lockets och kroppens kropp. Och ändå väger hela vägen i omkring 77 pund. Tänk på hur tunn all den metallet måste vara för att hålla vikten ner så mycket.

I kategorin under $ 250USD Gas Grill rekommenderar jag verkligen något mycket mindre med mycket färre delar. På så sätt kan pengarna spenderas på lite bättre kvalitet. Ja, värmeffekten är bra och med korrekt justering av brännarna, ganska jämnt men långsiktig kvalitet saknas, och på lång sikt menar jag månader, inte år.