De 7 bästa risugnarna att köpa i 2018

Handla för de bästa riskokarna som finns på marknaden idag

Riskokare är en av de apparater som människor verkar älska eller hata. Å ena sidan är det lätt att laga ris i en kastrull på spisen, så en riskokare verkar som en motrums-stjälningsenhet. Å andra sidan är riskokare en viktig apparat i nästan alla hemkök i länder där ris är en stor del av matkulturen. Samtidigt som matlagning ris kan vara en enkel uppgift, frigör en riskokare en brännare på spisen, vilket är särskilt användbart om resten av din middag förbereds där, och det gör riskokare otålig.

Riskokare är egentligen inte maskindiskar eftersom de kan användas för att laga andra korn, inklusive stålskär havre, vetebröd eller korn. Vissa har speciella inställningar för olika typer och stilar av ris. Vissa kan också användas som långsamma spisar. Och vissa har enkla on-off inställningar för folk som bara vill att deras riskokare ska laga ris.

En viktig sak att veta om riskokare är att de kommer med sin egen mätkopp som vanligen mäter ca 3/4 kopp istället för en hel kopp. Det är viktigt att mäta riset i den koppen, eftersom fyllningslinjerna i rispannkruven är kalibrerad till den åtgärden. Och när du bestämmer hur mycket din riskokare kan göra, tänk på att riskokarkapaciteten vanligtvis är baserad på den mindre koppen och hänvisar till den okokta mängd ris som spisen kan rymma. Här är de bästa riskokarna på marknaden för att komma igång.