De 5 bästa popcornmakarna att köpa i 2018

Handla för de bästa popcornmakarna att göra färsk popcorn hemma

En av de bästa delarna om att gå på en film på teatern är att hämta den fantastiska smöriga popcornen - bara doften av det påminner oss om glada tider: mässor, nöjesparker, slumpartier och familjenätter. Medan mikrovågsugnar av popcorn är okej om du bara äter popcorn ibland, om du älskar det här mellanmålet och gör det ofta, vill du definitivt investera i en popcornmakare som hjälper till att göra varje kärna du popar i din mun, inte för att nämna att göra ett hälsosammare mellanmål.

Rea dy att göra hemlagad popcorn? Du måste hitta den popper som fungerar bäst för dina behov. Det finns många olika slag att välja mellan. Du kan gå i skolan och använda kaminen, eller kanske du älskar mikrovågets lätthet, men vill sakna påsar. Det finns luftpoppare som faktiskt jobbar snabbare än en mikrovågsugn, och elektriska som låter dig laga mat snabbt för en folkmassa.

Så vilken är bäst? Vi avrundade våra toppval för varje kategori baserat på försäljning och recensioner för att få dig rekommendationer. Nu, låt oss få poppin!