Weber Summit S-670 Gas Grill

Denna toppmötelsesserie Weber grill är fullt laddad med nästan alla funktioner du kan tänka dig. Sex huvudbrännare kompletteras med en sidbrännare, infraröd rotisseriebrännare, dedikerad brännare och en röklåda med egen rökbrännare. Sammantaget har denna grill 10 brännare på den och 10 (upplysta) kontrollknappar för att gå med den. Detta är Webers Ultimate Grill.

Weber ger en utmärkt garanti och support, så du får en bra 10 år av den här grillen på ett eller annat sätt.

Denna enhet är en fullfunktionsfyra brännare grill med sidobrännare och en infraröd bakre monterad rotisserie brännare.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review

Toppmötet av gasgrillar representerar det bästa som Weber har att erbjuda. Detta, den största av toppmötet, är en attraktiv och stor gasgrill.

Vad du får för omkring 2600 USD (även om du kan hitta den för cirka 2 200 USD) är en 6 brännare, 60 000 BTU-gasgrill med en 12 000 BTU-sidbrännare, 8 000 BTU-rökbrännare, 10 600 brännare och fullt rotisserie-system inklusive bakmonterad 10,6000 infraröd rotisseriebrännare.

Weber gör grillar som producerar stor värme för mindre bränsle och ger en professionell nivå av jämn värme i matlagningen. Denna enhet kommer att göra ganska mycket allt du vill ha en gasgrill att göra, från searing a biff till indirekt matlagning av en kalkon.

Denna enhet levereras med ett handtag monterat, batteridriven grilllampa som är mer gimmick än praktisk. Om du vill ha ett ljus som kommer att berätta för var dom är, kommer det att göra jobbet. Om du behöver ett ljus som visar färgförändringen på räkor kan du vara lite hårt pressad för att se det med det här ljuset. Detta är en söt funktion och den enda riktiga gimmicken till denna grill.

Denna grill är utrustad med Webers rotationssystem, som monterar motorn på en nedfällbar plattform på sidobordet och ger utrymme att lagra stången och gafflarna i skåpet.

Sammantaget är det här en bra grill. Även människor som inte gillar Weber som företag har problem med att klaga på den här.

Om du är seriös om att grilla och vill ha en bra grill som kommer att hålla dig länge, så är det här enheten för dig.

Medan du betalar för Weber-namnet är de det enda företaget som ger dig 24/7 support 364 dagar om året. De har också ett gott rykte för service. Denna grill finns även i en naturgasversion .