Skelettkis Candy Bars

Skelettkista Candy Bars är härligt spöklikt Halloween godisstänger. Dessa enkla barer har bara några ingredienser, men deras utseende är mördar! Chokladstängerna är toppade med ett ätbart vitt chokladskelett och mycket smör för smörkakor för att göra dessa söta och skrämmande godis.

Du kommer att behöva några specialkakor för att göra dessa barer. Jag har inkluderat länkar till var du kan köpa dem online, men under Halloween-säsongen kommer många hantverksbutiker (som Michael och JoAnn) att bära liknande produkter.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Se till att din skelett godis bar mögel är ren och torr. Placera det vita godisbeläggningen i en medium mikrovågssäker skål och smälta i 30 sekunder, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning. Fortsätt värma och rör om tills smält och slät.

2. Sked den smälta beläggningen in i skelettformen. Det kan vara lättare att överföra det till en papperskott, rörväska eller plastpåse med spetsen sönder, eftersom några av benhåligheterna är små och smala.

Tryck försiktigt på formen mot bänkskivan för att ta bort eventuella luftbubblor. Kör en metallspatel eller en kniv längs toppen för att avlägsna eventuell överdriven beläggning och rengör formarnas kanter.

3. Kyl formen tills den vita choklad sätter omkring 15 minuter. Vänd den upp och ner och försiktigt böja formen så att chokladbenen dyker upp. Upprepa processen tills du har 6 fulla chokladskelett. (Om du använder den form som jag använde måste du göra det här 3 gånger totalt.)

4. När du väntar på de vita chokladskeletterna, placera chokladkakorna i en matberedare och bearbeta dem tills de är fina smulor. Avsätta.

5. Se till att din godisstång är ren och torr. Smält choklad godis beläggningen på samma sätt som du smälte den vita beläggningen. Skaka chokladet i formen och tappa det försiktigt för att jämna ut chokladet och bli av med några luftbubblor.

6. Placera försiktigt de vita chokladskelettbitarna ovanpå chokladstängerna. Beroende på storleken på dina mögel kan du inte använda varje del av skelettet - jag släppte några armstycken för att göra mina skelett passande. Stänk smörgås över hela toppen av staplarna. Kyl brickan för att ställa in choklad, i ca 20 minuter.

7. När du har satt, böj försiktigt formen för att ta bort stängerna och skjut dem ut. Använd en torr borste för att borsta omedelbar smuts bort från skelettens toppar. Upprepa processen tills alla dina godisstänger är formade. Dessa stänger kan lagras i en lufttät behållare vid rumstemperatur i flera veckor.

Klicka här för att se alla Halloween godisrecept!

Klicka här för att se alla godisrecept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1641
Totalt fett 109 g
Mättat fett 65 g
Omättat fett 33 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 55 mg
kolhydrater 139 g
Kostfiber 29 g
Protein 25 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)